Objectiu i Filosofia del Club

L’objectiu de la Unió Esportiva Vilassar de Mar és per a tots els nostres jugadors del futbol base l'aprenentatge del futbol des de l'escoleta fins a l'etapa amateur, així com el desenvolupament integral dels jugadors com a persones i esportistes, incidint i treballant decididament en els valors de l'esforç i el treball, la disciplina, el companyerisme i la humilitat.

FILOSOFIA DEL CLUB:

• Prioritzem la formació esportiva i personal.

• Volem que tots els jugadors participin, que se sentin realitzats com a esportistes, persones i part important de l'equip al que pertanyen dins el club.

• Tots els equips han de competir sigui el que sigui la seva categoria. Cada jugador, segons el seu nivell, ha de gaudir de la competició i esforçar-se al màxim.

• La prioritat serà sempre mantenir el bloc de cada equip definit al principi de temporada; es podrien fer moviments de jugadors entre equips, només en casos excepcionals per necessitats del club.

• Fomentarem la formació i preparació dels nostres entrenadors per assolir la millora en la qualitat d'ensenyament que desitgem pels nostres jugadors.  

• Es respectaran en tot moment les obligacions de caràcter normatiu, tant des de l’àmbit Autonòmic, Local, Federació, Estatuts del Club, així com els Acords assemblearis i de la Junta directiva. Es tindrà especial consideració i cura sobre aspectes relatius a la disciplina, esportivitat (tant en la victòria com en la derrota), respecte al contrari, a l’àrbitre, públic.... Exigible tant a jugadors, entrenadors, coordinadors, familiars, socis, membres de la Junta directiva… El Club ha de ser un referent en aquests valors.

• Busquem la màxima implicació en el Club dels nostres jugadors, entrenadors, coordinadors, empleats, delegats, pares, socis i directius.

Salutacions,
La Junta Directiva. 

 

Monday the 25th. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates