Un punt menys per la salvació (0-0)

VILASSAR DE MAR I POBLA DE MAFUMET REPETEIXEN RESULTAT I ES REPARTEIXEN PUNTS


El Vilassar de Mar ha sumat avui un nou punt al Xevi Ramón enfront la Pobla de Mafumet. Maresmencs i tarragonins han repetit el mateix resultat que al partit d'anada (0-0) i tots dos equips s'apropen a la permanència a manca de 18 punts per acabar la competició.

El partit s'ha iniciat amb una Pobla decidida a jugar el seu futbol de toc i possessió. El domini de la pilota ha estat pels de Martín Posse però paradoxalment les ocasions més clares han caigut de la banda dels locals. Soufi ha estat dels jugadors més destacats del partit. L'avui extrem ha gaudit de les millors ocasions a la primera meitat juntament amb Pau que, després d'una bona jugada individual ha perdonat davant Perales.

Les forces i les idees anaven minvant al conjunt visitant que veien com el Vilassar de Mar imposava la seva condició de local. A la segona meitat, un equip més desenfadat i amb menys por, el Vilassar de Mar, seguiaa gaudint de les millors ocasions. Soufi ha portat de corcoll la defensa visitant. Imanol ha estat providencial en la única acció de perill visitant per mantenir la seva porteria a zero.

Al final un punt per ambdós equips que seguiran una setmana més a la zona mitja de la classificació.

FITXA TÈCNICA

UE VILASSAR DE MAR: Imanol, Jaime, Oumar, Blanchart, Ivan, Viale, Soufi, Pau, Matamala, Ali, Sergio

CF POBLA DE MAFUMET: Perales, Pol, Roger, Bonet, Ivan, Marc, Nicolás, Adrián, Vidal, Gil, Roger

GOLS: -

 

 

Foto: Pedro Salado / UE Vilassar de Mar

Sunday the 24th. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates