Serem un any més a Tercera!

EL VILASSAR DE MAR SEGELLA LA SALVACIÓ TOTAL


L'equip de Manel Moya va segellar ahir la salvació matemàtica - inclosos els llocs de descens compensats - i participarà, una temporada més, a Tercera Divisió, en vèncer per 0-3 el Granollers. Pau, per partida doble, i Soufi van donar la victòria amb els seus gols al conjunt vilassarenc.

Molt aviat el partit es posava de cara pel Vilassar de Mar que visitava Granollers amb la necessitat de sumar únicament un punt per assolir la permanència matemàtica. Amb tot, Pau posava el 0-1 al marcador quan només s'havien jugat 7 minuts de partit. El domini vilassarenc es va fer plausible des de ben aviat i va dominar durant tota la primera meitat.

Durant els segons quaranta-cinc minuts, els homes de Manel Moya van gestionar a la perfecció el resultat i van aprofitar les ocasions que van tenir per rematar el seu rival. Gairebé de manera consecutiva, Soufie i Pau posaven el 0-3 al marcador abans d'arribar al minut 70 de partit. Amb un marcador tan favorable, el Vilassar de Mar es va dedicar a gestionar el ritme del partit en els darrers vint minuts per acabar sumat tres punts que certifiquen la seva participació a la Tercera Divisió la propera temporada.

FITXA TÈCNICA

EC GRANOLLERS: Santalo, Carles, Francisco, Roger (Ricard, 66'), Gerard, Ramon, Alejandro (Javier, 70'), Cristian (Cano, 46'), Javier, Diego, Sergi.

UE VILASSAR DE MAR: Pacheco, Jaime, Blanchart, Peque, Ivan, Viale (Oumar, 82'), Rovira (Camacho, 52'), Pau, Matamala, Valderas (Tejero, 63'), Soufi

GOLS: Pau (0-1, 7'), Soufie (0-2, 64'), Pau (0-3, 68')

 

Foto: Félix Sancho

Sunday the 24th. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates