Una remuntada històrica

EL VILASSAR DE MAR ACABA DESÈ AMB 50 PUNTS

Molts pocs confiaven en la permanència del Vilassar de Mar al final de la primera volta. Aleshores, l'equip de Manel Moya es trobava en posicions de descens i només havia estat capaç de sumar 17 punts dels 57 disputats fins al final de la primera volta. Llavors el Vilassar de Mar va tancar la primera volta amb una espectacular golejada al camp del Palamós per 3-5 que va significar el punt d'inflexió. Des de llavors, uan segona volta on s'han assolit 33 punts de 57, han permès els mariners continuar una temporada més a Tercera Divisió i convertir-se en un dels millors equips de la categoria durant aquest segon període de competició. L'aportació a l'equip d'homes com Camacho amb els seus gols, han permès els vilassarencs sumart punts i allunyar-se mica en mica de la zona de descens on aquest any, i degut al descens del Prat, l'Hospitalet i l'Espanyol B, arrosegaran probablement a més equips a Primera Catalana.

Si mirem els números desglossats, el Vilassar de Mar va arribar al final de la primera volta amb 17 punts, havent sumat 3 victòries, 8 empats i 8 derrotes, amb 17 gols a facor i 24 en contra. Amb tot, la segona volta és molt diferent. 10 victòries, 3 empats i només 6 derrotes, sumat als 23 gols a favor i els 20 en contra, han permès els homes de Manel Moya, continuar una temporada més a Tercera Divisió.

Amb aquesta segona volta per emmarcar, l'equip de Manel Moya agafa vacances fins a mitjans de juliol on tornaran als entrenaments per preparar la seva participació a la Copa Catalunya i el debut a una Tercera Divisió que pujarà de nivell i, com ha anat succeïnt en els darrers anys, de competitivitat.

 

Foto: Pedro Salado

Sunday the 24th. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates