Joel Martinez i Eric Jimenez, pólvora per al Vilassar de Mar

TOTS DOS REFORÇARAN LA VESSANT ATACANT DE L'EQUIP MARESMENC


Joel Martinez i Eric Jimenez reforçaran la vessant atacant del Vilassar de Mar. El conjunt dirigit per Manel Moya ha tancat aquestes dues incorporacions de cara a la temporada 17/18 i, si no hi ha cap sorpresa d'última hora, deixaria enllestida la part ofensiva de l'equip maresmenc.

Martinez, nascut el 1989 procedeix del CF Montañesa amb qui no ha pogut assolir la permanència. Destaca per la seva fortalesa física amb què provoca espais i dubtes en la defensa visitant. Martinez ha aconseguit dos gols en la darrera temporada i fa dues va militar al FC Santboià i es va quedar a les portes de l'ascens a Tercera Divisió.

Pel que fa Jiménez, és un jugador nascut el 1997 i amb molta projecció. S'incorpora de la UD Viladecans, de Primera Catalana en busca de fer-se un lloc a l'onze inicial. És una aposta personal de l'entrenador Manel Moya que busca la màxima competència per posició per aspirar a qualsevol fita.

 

LA PART OFENSIVA QUEDA COBERTA


Amb la incorporació de Joel Martínez i Eric Jiménez, la vessant més ofensiva de l'equip maresmenc queda tancada. A la renovació feta oficial la darrera setmana de Matamala, se li van sumar amb anterioritat la d'Éric López, Soufie i Marcos.

 


JOEL MARTÍNEZ AMB LA SAMARRETA DEL FC SANTBOIÀ (SANT BOI DIARI)

 

Thursday the 24th. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates