El filial torna a la feina el 7 d'agost

UN EQUIP RENOVAT BUSCARÀ NOVES ASPIRACIONS A LA TERCERA CATALANA


El filial de la UE Vilassar de Mar tornarà a la feina el proper 7 d'agost. Ho farà sota les ordres de Sebas Marteles, entrenador de la casa que la passada temporada va combinar les seves tasques amb el Juvenil A i el Cadet A amb qui va estar a punt d'assolir una permanència que semblava una fita impossible quan va arribar. Marteles estarà a companyat d'Andrea Artero, amb qui també va compartir banqueta al Juvenil A i el Cadet A vilassarenc. Com a delegat del segon equip de la UEVdM hi serà Jordi Cristina.

L'equip del jovent del poble competirà per segona vegada a la Tercera Catalana després d'haver assolit la permanència en una temporada històrica on debutaven a la categoria. L'equip ha patit canvis però no renuncia a res. Amb tot, el primer objectiu serà assolir la permanència a la categoria. 

El Vilassar de Mar B competirà en el grup 4 de la Tercera Catalana, on hi ha equips de la zona del Maresme i Barcelona. L'equip de Sebas Marteles debutarà el cap de setmana del 3 de setembre visitant el camp del Santvicentí.
El filial es posarà en marxa el proper 7 d'agost (Foto: Pedro Salado/UEVdM)

Sunday the 24th. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates