I de nou, els penals (1-1/4-2)

EL VILASSAR DE MAR EMPATA PERÒ S'ACOMIADA DE LA COPA (1-1/5-3)


Així com ja va ocórrer la temporada passada davant el Cornellà, el Vilassar de Mar ha quedat eliminat de la Copa Catalunya a la primera ronda després de no poder superar el seu rival en els 90 minuts reglamentaris ni en la tanda de penals.

El Vilassar de Mar ha sortit trempat en busca d'un primer gol que el posés per davant al Feliu i Codina davant d'un Horta que s'ha vist superat en els primers vint-i-cinc minuts pels maresmencs. Un Rovira molt participatiu ha gaudit ben aviat de la primera ocasió pels maresmencs. Seguidament, una bona jugada entre el propi Rovira i Joel no ha pogut ser rematada per aquest últim. En el minut 18 una rematada acrobàtica de Rovira ha estat desviada per Gabri que es troabva molt ben col·locat sota pals.  Després d'aquests ensurts, l'Horta ha agafat el domini de la pilota i en el minut 35 s'ha avançat gràcies a una rematada de cap de Sergi Arranz sense oposició. Una gerra d'aigua freda pel Vilassar de Mar que havia gaudit fins aleshores de les millors ocasions.

Els segons quaranta-cinc minuts han estat molt marcat per les substitucions de tots dos equips. Els entrenadors han utilitzat pràcticament tots els jugadors que venien convocats i l'Horta ha seguit dominant la pilota tot i que quan el Vilassar de Mar arribava a l'àrea local, ho feia creant molt de perill. En una pilota penjada a l'àrea, l'àrbitre ha xiulat penal favorable als maresmencs i Rovira no ha fallat des dels onze metres.

Amb empat a 1, el partit  s'ha hagut de desempatar a la tanda de penals. Tot i que Pereira ha aturat el segon penal de l'Horta, dos errades consecutives dels vilassarencs han deixat el marcador 5-3 favorable als locals.

FITXA TÈCNICA

UA HORTA: Gabri, Salva, Sergio Castillo, Javi Morales, Arnau Pou, Galeano, Jota, Coro, Sergi Arranz, Edgar, Gerard Nolla. També han jugat: André,s Poño, Gueri, Adri Lledo, Moha, Anas, Marc Rio

UE VILASSAR DE MAR: Pereira, Uri, Dani Prieto, Blanchart, Ivan, Viale, Soufiane, Valderas, Joel Martinez, Eric, Rovira. També han jugat: Putxi, Eric Jiménez, Matamala, Joel, Carles Torrents, Joan Moreno

GOLS: Sergi Arranz (1-0, 35'), Rovira (1-1, 67')

 


Eric Jiménez ha estat molt participatiu durant la segona meitat (Foto: Pedro Salado/UEVdM)

Sunday the 24th. Unió Esportiva Vilassar de Mar. Un club amb història
Hosting by GiGa & Design GiGa based on QualityJoomlaTemplates